خانه / اخبار / آیین سیزده بدر در بندر انزلی

آیین سیزده بدر در بندر انزلی

انزلی چی: در زمان هایی هم که دریا طوفانی بود، مردم معمولا به دشت صاف و سر سبز و هموار منطقه «کلویر» می­ رفتند و در کنار هم ساعاتی را به شادمانی می گذراندند. 

10639521_457118444440279_4436506983466329955_n

به گزارش انزلی چی، در گذشته انزلی چی ها در صبح سیزده بدر، سبزه های گندم یا عدس را به رودخانه یا دریا می انداختند و کسانی که آرزویی داشتند سبزه­ ها را به هم گره می­ زدند و سپس درون آب پرت می کردند؛ به این نیت که تا سال دیگر، گره از کارشان باز شود. 

ظهر سیزده بدر، مردم معمولا به همراه خانواده ­های خود به ساحل دریا و پلاژها می­ رفتند و در کنار هم، نهار می­ خوردند که شامل انواع خورشت های محلی، اشبل پلا و یا کباب ماهی اوزون برون بود. 

همچنین غروب سیزده بدر، کاهو سکنجبین میل می­ شد که سکنجبین از آب «کونوس» بدست می ­آمد. خوردنش بسیار لذت بخش بود و حتما باید در غروب سیزده بدر خورده می­ شد. 

در زمان هایی هم که دریا طوفانی بود، مردم معمولا به دشت صاف و سر سبز و هموار منطقه «کلویر» می رفتند و در کنار هم ساعاتی را به شادمانی می گذراندند. 

تالیف: محمد بت دوار، نویسنده و کارگردان 

عکس از: آلبوم خانوادگی حمید نویری

درباره کاوه چلمبری

پاسخ بدهید

ایمیلتان منتشر نمیشودفیلدهای الزامی علامت دار شده اند *

*

کد امنیتی را وارد کنید *

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

رفتن به بالا